Het Borduur- en Drukfestijn

Voor uw borduur– en naaiwerken groot en klein moet je hier zijn!

Algemene voorwaarden

Algemeen
Alle prijzen op deze site zijn vermeld in euro`s inclusief BTW.
De verzendkosten zijn niet bij de prijzen inbegrepen.

Bestellen
De kleuren kunnen iets afwijken van de foto’s. 
De klant is verantwoordelijk voor het juist aanleveren van het ontwerp of tekst.
Let ook op gebruik van hoofdletters en leestekens: de tekst wordt letterlijk overgenomen. 
Gezien het unieke karakter van de producten zijn de bestellingen na vervaardigen definitief en kunnen niet retour genomen worden.

Levertijd
Bestellingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld. Nadat uw bestelling bij ons is binnengekomen, krijgt u binnen twee werkdagen via het door u opgegeven e-mailadres een bevestiging van uw bestelling. Controleer de gegevens van uw bestelling nauwkeurig. Mochten er dingen niet kloppen neemt u dan contact met ons op. Voor het borduren van namen en andere teksten of afbeeldingen gebruiken wij de gegevens zoals u deze heeft opgegeven bij uw bestelling. Het Borduurbeertje is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten die daarbij gemaakt zijn. Voor het herstel van fouten of het te laat doorgeven van veranderingen, zijn wij genoodzaakt om kosten aan u door te berekenen.
De bestelling zal gemiddeld binnen 1 week geleverd worden. Dit is afhankelijk van de door u bestelde artikelen. Wanneer de levertijd sterk afwijkt van de aangegeven termijn, nemen wij daarover contact met u op. Tijdens de feestdagen kan het in verband met drukte iets langer duren, maar daarover nemen wij dan contact met u op.

Betaling
Alle prijzen op deze site zijn in euro’s, inclusief  21% btw en exclusief verzendkosten.
Betaling vindt vooraf plaats door overmaking via de bank of andere.

Cadeau
Standaard zullen wij de bestelling sturen naar het door de klant opgegeven adres. Dit kan in het geval van een cadeautje een ander adres zijn als het factuur adres. Geef de gegevens daarvoor aan ons door en wij verzorgen de cadeauverpakking en het kaartje namens u als afzender.

Verzendkosten
Uw bestelling wordt bij u afgeleverd door Bpost. Binnen België berekenen wij voor de verpakking en het verzenden de volgende kosten: standaard € 6,50 verzendkosten. Bestellingen met een orderbedrag van 200 euro of meer worden kosteloos bij u afgeleverd. Voor bestellingen buiten België gelden de werkelijke kosten die Bpost daarvoor op haar prijslijst heeft staan.

Ruilen en retourneren
Wanneer een artikel niet volgens de afspraken wordt geleverd, kan dit geruild of retour gestuurd worden. Dit geldt niet voor artikelen die exclusief voor u gemaakt zijn. In het laatste geval zullen wij alleen in geval van beschadiging het artikel retour nemen.
Mocht uw bestelling tijdens het transport beschadigd zijn of door fouten van onze kant niet aan uw wens voldoen, dan mag de bestelling teruggestuurd worden.
Stuur ons binnen twee dagen nadat u het pakket ontvangen heeft een email waarin u de reden van retour omschrijft. Eventuele beschadigingen kunnen door middel van een digitale foto voor ons zichtbaar gemaakt worden.
Vervolgens mag u het ongebruikte artikel, binnen twee dagen, aan de hand van onze aanwijzingen op uw eigen kosten terugsturen in de originele verpakking. Laat het pakket hiervoor voldoende frankeren en voorzie de zending van een begeleidend briefje. Vermeld hierin duidelijk uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres.
Zodra wij uw artikel hebben ontvangen krijgt u een email ter bevestiging. Volgens afspraak zullen wij dan een nieuw artikel sturen.
Als wij geld terug moeten storten zorgen wij ervoor dat het bedrag binnen 30 dagen op uw rekening is bijgeschreven.

Privacy
Voor de afhandeling van uw bestelling hebben wij persoonlijke gegevens van u nodig. De door u ingevoerde gegevens worden door ons tevens gebruikt om u op de hoogte te houden van nieuwe informatie of voor het verlenen van service. Onder geen beding zullen uw gegevens worden doorgegeven, verhuurd of verkocht aan derden.

 

AUTEURSRECHT 

Door het geven van een opdracht vrijwaart u ons van auteursrechtelijke aanspraken op het borduren van originelen waar een auteursrecht op ligt.